Terug naar blog overzicht
Eindelijk. Een nieuw jasje voor onze website.

Di 16 oktober

Eindelijk. Een nieuw jasje voor onze website.

De oude site was al geruime tijd aan vernieuwing toe, maar als jong bedrijf zijn we steeds gedwongen om keuzes te maken. Bij die keuzes krijgen onze winkels altijd voorrang op andere zaken en om die reden heeft de nieuwe site dus even op zich moeten laten wachten. 
 
We willen deze site gebruiken om steeds meer kennis te delen met klanten en producenten. Kennis over eten, herkomst, keuzes in assortiment, recepten, etc.  Samen willen we een steeds scherper beeld krijgen van wat echt eten nu eigenlijk zou moeten zijn en een transparantie geven over de keuzes die we maken.
 
We vonden het belangrijk om de nieuwe site live te laten gaan voor de opening van onze nieuwe winkels in Rotterdam en Amsterdam. We beseffen ons daarbij dat het een en ander nog niet optimaal werkt, of dat er hier en daar nog een foutje in kan zitten.

Mocht je iets tegen komen dat niet klopt, laat het ons dan ajb weten via ons contactformulier. De komende tijd zullen we de verbeteringen doorvoeren en nieuwe informatie toevoegen.
 
Wil je zelf ook een keer een blog schrijven over een ‘echt eten’ onderwerp? Schroom dan niet deze in te sturen. We laten ook graag anderen aan het woord. Stuur ons je blog via: feedback@marqt.com
 
Naast deze website zijn we ook online aanwezig op:
www.facebook.com/marqtfanpage

Twitter:
@marqtamsterdam
@marqtrotterdam
@marqtdenhaag
@marqthaarlem

 
Tot snel op het web of in een van onze winkels!

Reageer